Stanley Cup -finaalit alkavat – ensimmäinen finaaliottelu katsottavissa myös ilmaiseksi Viafree -palvelussa!

Tampa Bay Lightning eteni viime yön otteluvoitolla Stanley Cup -finaaleihin. Vastaansa joukkue saa suomalaistähtiä vilisevän Dallas Starsin. Taisto Stanley Cupista alkaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. V sport jääkiekko -kanava ja Viaplay näyttävät totutusti kauden ratkaisuun saakka. Kaikki finaaliottelut tullaan näkemään Antti Mäkisen suomenkielisellä selostuksella. Stanley Cup -finaalien yhteyteen on luvassa myös studiolähetyksiä. Ensimmäinen finaaliottelu on katsottavissa ilmaiseksi Viafree -palvelussa.

Poikkeuksellinen ja pudotuspelien osalta eristetyissä olosuhteissa pelattu NHL-kausi huipentuu Kanadan Edmontonissa pelattaviin Stanley Cup -finaaleihin. Läntisen konferenssin mestari Dallas Stars ja itäisen konferenssin mestari Tampa Bay Lightning ratkaisevat mestaruuden paras seitsemästä-ottelusarjassa. Molemmilla seuroilla on halussaan yksi Stanley Cup mestaruus.

Suomalaisnäkökulmasta finaaleissa riittää seurattavaa. Starsin puolustuksesta löytyvät suomalaiset Miro Heiskanen ja Esa Lindell. Hyökkäyksessä maamme väriä edustavat Roope Hintz ja toisen pudotuspelikierroksen seitsemännessä ottelussa hattutempulla häikäissyt Joel Kiviranta.

Kaikki Starsin suomalaiset ovat olleet syksyn peleissä vahvasti esillä ja Heiskasen nimi yhdistetään jopa keskusteluihin pudotuspelien arvokkaimmasta pelaajan palkinnosta; Conn Smythe Trophysta.

Finaalit selostava Antti Mäkinen ennakoi ottelusarjaa V sport suomi -instagram livessä 1. finaalia edeltävänä iltana la 19.9. klo 21:30 alkaen.

”Stanley Cupin finaalit huipentuvat kahden hienon seuran välillä. Normaalisti olisin paikan päällä malttamattomana odottamassa sarjan alkua. Nyt korona-aikana jännitys on yhtä lailla läsnä, mutta pelit tehdään kotimaan studiosta käsin. Yksi asia on kuitenkin varma – finaalit nostavat tunnelman kattoon. Tervetuloa kanssamme seuraamaan maailman parhaan jääkiekkoseuran huipennusta.” kertoo ottelut selostava Antti Mäkinen.

”Lauantaina finaalisarja aloitetaan osaltamme Instagram livessä klo 21:30 @VsportSuomi -tilillämme. Tulkaa mukaan keskusteluun, laitetaan finaalit yhdessä liikkeelle,” Mäkinen jatkaa.

Finaalisarjan ensimmäinen ottelu katsottavissa vapaasti Viafreessa

NENT Group Finland näyttää finaalisarjan ensimmäisen pelin V sport jääkiekko -kanavan ja Viaplayn lisäksi myös kaikille avoimesti Viafreessa. Viafree-palvelu toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla osoitteessa viafree.fi tai lataamalla Viafree-sovellus Play Storesta tai App Storesta. Viafree sovellus löytyy myös Samsungin Smart TV:stä.

”Suomalaisia finaaleissa nähdään tänä vuonna jopa poikkeuksellisen paljon. Haluamme antaa mahdollisuuden myös uusille potentiaalisille katsojille innostua finaalisarjasta ja liittyä huippujääkiekosta nauttivaan seuraamme myös sen jälkeen. Tuntuu siltä, että NHL on suomalaisille kokoajan laajemmin kiinnostava sarja.” toteaa NENT Group Finlandin kiekkotuottaja Iiro Harjula.

Finaalisarjan aikana nähdään myös suomenkielisiä studioita. Harjulan isännöimät ottelun yhteydessä esitettävät studiot nähdään kaikissa peleissä, joissa Stanley Cup -mestaruus on katkolla.

”On mahtavaa päästä kruunaamaan NHL-kiekkokausi finaalien parissa ja se tietenkin ansaitsee myös suomenkielisen studion. Uuden tilanteen myötä, pääsimme pudotuspeleissä tarjoilemaan ennennäkemättömän määrän studioita parhaaseen katseluaikaan. Nyt studiot tulee Suomessa yöaikaan, mutta studioasiantuntijamme Ossi Väänänen, Sami Hoffrén, Esa Pirnes ja tietysti Pohjois-Amerikan kirjeenvaihtajamme Kimmo Timonen ovat terävänä mihin kellonaikaan tahansa!” veistelee Harjula.

Finaalit Viaplayssa ja V sport jääkiekko -kanavalla

1. finaali la 19.9. 02:35 (V sport jääkiekko, Viaplay sekä Viafree)

2. finaali ma 21.9. klo 03:05 (V sport jääkiekko ja Viaplay)

3. finaali ke 23 klo 03:05 (V sport jääkiekko ja Viaplay)

4. finaali pe 25.9. klo 03:05 (V sport jääkiekko ja Viaplay)

Mahdolliset jatkopelit aikatauluineen ilmoitetaan myöhemmin.